Printr-un discurs emoționat, plin de însemnătate și de idei de pus în practică, Ruxandra ne încurajează să ne căutăm propriul mod de a fi și să nu căutăm părerea celorlalți înaintea părerilor noastre. Tu ești vocea și nu ai nevoie de nimeni altcineva să-ți confirme. «Ruxandra Mercea este director al unei școli de prestigiu din Cluj și mamă a trei copii. Ea crede că schimbarea și transformarea în educație vin din interiorul fiecărei școli.

Împreună cu echipa de leadership, creează în instituția pe care o conduce strategii educaționale ce răstoarnă paradigmele clasice, iar filosofia școlii are la baza patru direcții fundamentale: academic, starea de bine (wellbeing), educație globală și leadership. Speranța Ruxandrei este că tot mai multe școli din țară vor conștientiza că pot să se schimbe pentru binele copiilor.

”Cred în puterea tinerilor de a influența comunitățile în care cresc și în care se dezvoltă. Când fiecare își descoperă vocea și are încredere în ceilalți să îl susțină, intreagă comunitate se transformă.”» This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

Caută-ți modul tău de a fi | Ruxandra Mercea | TEDxYouth@Cluj