Să ne găsim vocea înseamnă să avem disciplină, valori sănătoase în comportament, să fim sinceri, să ne asumăm responsabilități. Prin acest discurs, Ovidiu ne reamintește cât de necesară este autocritică și cât de important este să citim, pentru a înțelege viața, universul, pentru a înțelege însemnătatea expresiei ,,Fă ce-ți place’’ «Ovidiu Tuduruta și-a început cariera în domeniul drepturilor omului, fiind implicat în organizații internaționale și colaborând cu instituții europene, pentru a ajuta la definirea politicilor din acest domeniu.

A fost coordonator al Departamentului Politicilor pentru Tineret din cadrul European Disability Forum, luptând pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.

Actualmente antreprenor în piața de consultanță în dezvoltarea afacerilor, Ovidiu conduce cu succes o companie care oferă suport în accesarea fondurilor europene. Este mereu la curent cu tot ce ține de finanțe internaționale, geopolitică și spune oricând da unei cărți bune din literatura modernă.» This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

De ce autocritica este necesară | Ovidiu Tuduruță | TEDxYouth@Cluj