Mihai ne transmite prin acest discurs faptul că vocea interioară poate fi găsită oriunde. Poate fi la un «google search» distanță, într-un articol sau o carte pe care o citim, în locuri și oameni, dar mai ales în noi. Însă, de multe ori contează oamenii cu care ne înconjurăm. «Mihai are 20 de ani și o emisiune la radio! Mai interesant însă, este drumul parcurs pentru a-și găsi vocea.

Dacă în 2010 îl preocupa kartingul și visul său era de a ajunge pilot de F1, Mihai cel din liceu lucra deja la drumul în breasla entertainment-ului. În clasa a 9-a a avut prima interacțiune cu munca de DJ și a intrat pentru prima oară într-un studio de radio. Un an mai târziu, Mihai mixa deja muzică la evenimente și avea prima emisiune în calitate de host la radio.

În prezent, tânărul se mândrește cu propria sa emisiune radio și multe event-uri de interes, unde a fost prezent fie la butoane, fie la microfon. » This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

De ce contează oamenii cu care te înconjori | Mihai Hînda | TEDxYouth@Cluj